Myskväll.

Datum:2010-07-13 / Tid:21:58:33
Dagen blev först inte alls som jag hade tänkt mig, jag hade ju beställt strålande sol på en klarblå himmel. Istället fick jag varmt och kvavt men en jädrans massa moln på himlen. Jag satt dock ute en stund ute på gården och läste medan Per hade Jeff inomhus, men till sist kände jag hur regnet hängde i luften så jag gick in. 3 minuter efteråt började det duggregna!

Efter att pappa Per åkt iväg till jobbet la jag och J oss i soffan och gosade. Sen kom storebror hit och hämta oss och så for vi ut till mamma och pappa. Vi fixade maten innan de kom hem, de har ju varit i Linköping en långhelg för att fixa i pappas lägenhet därnere. Jeff fick en hel drös av små presenter av dom givetvis, den bästa av dom var till dopet men de får ni inte se förrän efter dopet har varit. Han fick också en skallra och en pop tröja med fotbollar på (kändes ju märkligt va med en fotbollstokig familj) Jeff måste nog ha världens snällaste mormor och morfar. Ni ska se hans ansiktsuttryck när de busar och tokar sig med honom, han blir en sådan solstråle och skrattar hur mycket som helst, de syns att han har ett speciellt band med dom.

Vi är nu hemma efter en helkväll därute, och J ligger utslagen i sängen efter en rolig kväll med full uppmärksamhet. Jag hade nu tänkt sätta mig ner och pyssla lite med dopet och försöka få rätsida på några små problem.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback