Förskola!

Datum:2010-11-11 / Tid:10:24:52
Godmorgon!

Min älskade lilla kille valde att ge mamma sovmorgon återigen, och de kan jag inget annat än tacka för. Han vaknade halv 8, åt och sen somnade han om till halv 9. Idag känner jag mig faktiskt relativt utvilad, hur skönt som helst!

Jag har nu på morgonen suttit och kollat på förskolor här i boden. Vi har ju redan sökt plats men bara till två ställen, och vet inte vart man ska söka som tredjehandsval. Om jag ska vara helt ärlig har jag inte en aning egentligen om vilka förskolor som är "bäst" men de ska nog bli bra trots allt. Fast nog känns det konstigt att sitta och söka förskoleplats redan, speciellt med tanke på att vi inte ens vet om vi bor kvar här till hösten men det är alltid bra att göra det om vi nu blir kvar här. Men allra helst vill jag vara hemma med J länge!

Nåja! Nu håller jag då på att laga mat här hemma, till J då. Han ska återigen få kött, hans nya favorit kan jag ju meddela. Imorgon funderar jag på att göra kyckling åt honom och se vad han tycker om det. De måste han ju bara tycka om eftersom att de äter vi ungefär 6 av veckans 7 dagar. Men bara för de lär han väl rata de direkt, skulle inte förvåna mig.

Sen blir det öppna förskolan förresten, ska bli roligt att se hur J tar det. Han är ju inte jätte van vid andra barn men han måste vänja sig!

Kommentarer
Julia

Man behöver egentligen inte något tredjehandsval, för om man inte får på sina två första (vilket är ovanligt) så erbjuder de plats där det finns plats :-)



Och tack för "kramen", det värmer!

2010-11-11 / 20:03:56
http://julialindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback