GODMORGON!

Datum:2010-10-15 / Tid:08:43:31
Godmorgon på er!

Idag fyller min älskade lilla kille 6 månader (var tar tiden vägen?) och för att fira sin dag bestämde han sig för att vakna 5.30, så det var bara att pallra sig upp då och göra mat. Men som tur är somnade han om tills 7.30 sen, så jag fick ändå lite "sovmorgon". Nu sitter han här på golvet och leker med alla sina grejer, för en liten stund sen låg han på golvet och ålade sig överallt, helt plötsligt hamnade han bakom våran stora kruka som vi har i vardagsrummet. Det går så fort också när han väl fått upp farten! Jag försökte filma honom förut men tyvärr hann jag inte få upp kameran innan han blev trött, men han ålade lite i allafall så ska lägga ut den sen.

Idag kommer pappa Per hem, och om man får lov att säga det så, gud så skönt det ska bli! Jag tycker det är underbart att vara hemma med Jeff men det är minst lika härligt att få lite avlastning. Så ikväll blir det fredagsmys!

Nu ska vi busa lite, Jeff sitter just nu på golvet och tjoar "mammmmaaaaammaabbaa" och det tar jag givetvis som ett hederligt "mamma". Det kommer dyka upp ett månadskort lite senare idag!

Ha en fin dag allihopa!


Kommentarer
Elina

Han ser ut att ha blivit så stor. Så roligt! :)



Och ännu roligare att han ålar framåt men jag säger som dig angående tiden, vart tar den lixsom vägen?

2010-10-15 / 09:29:19
http://volanen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback