Favorit!

Datum:2010-09-16 / Tid:19:51:05


Hahahah, jag skrattar varje gång jag ser den här bilden! Min älskade sötnos. Här har han precis ätit (som ni nog ser) och då blir man ju sådär mysigt trött.. men toppen på allting var att precis medan bilden togs satte han igång att bajsa också, därav hans otroligt roliga kroppsställning. I love it!

P.S Det ser inte alltid sådär kladdigt ut när han äter, men nästan. Han har ju kommit på att det är himla roligt att kladda och klappa på bordet medan man ska äta. Jag däremot kan väl inte säga att jag är lika road! Appropå att bajsa medan man äter, idag bajsade han återigen samtidigt som lunchen intogs, tyvärr hamnade hälften utanför och på sittdynan i svanstolen. Det roliga (eller inte alls roliga..) var dock att jag inte märkte det och sen när jag skulle torka av stolen efter maten så råkade jag givetvis sätta huvudet rakt i bajset, lite mindre roligt sådär. Men nu är dynan tvättad och fin igen.. även mitt hår är tvättat kan väl tilläggas.

Kommentarer
★Fam. Bus★

HAHAHA vilken underbar bild. Det är ju en sån studenten-foto som ni MÅSTE använda! hehehe



kram kram

2010-09-16 / 22:28:34
http://www.familjen-bus.com
Malin

Hahaha, vi skrattar gott åt bilden. Vilken söt liten kille! Han ser ut som han har ätit så han är proppmätt och inte orkar röra sig :)

Anonym

Hahaha, vi skrattar gott åt bilden. Vilken söt liten kille! Han ser ut som han har ätit så han är proppmätt och inte orkar röra sig :)

2010-09-17 / 09:20:39
Maria

naaasw, kommer ihåg när mina systersöner såg ut sådär vid matbordet också :D

2010-09-17 / 14:12:59
http://emmamariachristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback