Knubbis.

Datum:2010-09-09 / Tid:16:33:56
Idag var det dags för ett besök på BVC och en tidig 5 månaderskontroll. Jeff charmade som vanligt sköterskan och fyrade av både ett, två och tre leenden. Han väger då numera 7,8 kg och är 65,5 cm lång. Det känns som att han aldrig kommer sluta växa nu när han väl har börjat. Men det känns i och för sig bättre än tvärtom!

Det var ju även dags för de där jäkla sprutorna, men J höll sig väldigt lugn i min famn tills jag var tvungen att hålla i armarna på honom. Då började han fäkta och gnälla och till sist kom gallskriket och precis då stack de till i benen, så jag misstänker att han inte ens var medveten om sticket. Efteråt var han då som vanligt, men nu så här en timme senare är jag lur på att feber är på ingång. Men vi ska ta det säkra före det osäkra och ge en alvedon, helst med tanke på att han blev så dålig sist.

Jag kan också berätta för er att tand nummer två är nu också synlig i nederkäken. Än så länge ser man bara en vit skugga men om man tänker på hur fort de gick när den första ploppade upp så lär den här vara uppe inom ett par dagar. Jag hoppas bara att vi slipper gnället den här gången, men det känns som att det är att ta i..




Kommentarer
Julia

Vad härligt att han växer! Han är så himla söt.

2010-09-09 / 16:50:55
http://julialindholm.blogg.se/
tant

Jag läste, jag funderade och jag förstod!

2010-09-11 / 09:00:12
http://nilssonannalena.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback