Trevligheter.

Datum:2010-09-22 / Tid:20:19:24

Dagen har varit hur mysig som helst. Det började med en härlig sovmorgon, alltid mer än välkommet! Sen lekte vi på här hemma som vanligt, Jeff var i högform imorse kan jag säga, mamsen var väl inte riktigt i samma liga men försökte hänga med ändå. Sen var det dags för lunch, potatis och morot, och det gick mycke bättre än det gjorde igår.

Efter lunchen bytte vi snabbt om för att promenera upp på stan och fika med Malin (och hennes söta bebismage) Det var hur trevligt som helst, och det måste vi göra om snart! De är så härligt att umgås med människor som man klickar med och när man känner att man kan prata om allt. Sen skadar de ju inte att hon jobbat med små bebisar och kan en hel del, då kan ju hönsmamman här fråga om allt!

När vi kom hem ifrån stan fick Jeff katrinplommonpuré (råd från Malin, vem annars?) för att få igång hans lilla tröga mage. Det gick väl ca 5 minuter, sen rörde de om därinne. Men tyvärr tror jag att han fortfarande har ont för han är allmänt grinig och magen känns spänd. Imorgon blir det mer katrinplommon, vatten och massage.

Nu ligger då min kille utslagen i sängen och sover som en liten gris. Mamma kollar däremot på idol, givetvis!


Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Vad söt du är :D Bara att fortsätta med mag-proceduren så ska du se att de släpper, men de kan ta ett par dagar innan magen stabiliseras =)



Kanske en fika till helgen?

2010-09-22 / 20:56:10
http://vi2blir3.se
Ann

Frank har också haft jättetrög mage, han bajsade inte på två vekor en gång och då fick vi ge microlax. Men nu är det bättre när han börjat med mat. Katrinplommon ska jag prova nästa gång om han får samma problem... känns ju som en lite mer naturlig metod.

2010-09-23 / 08:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback