Jippie!

Datum:2011-02-17 / Tid:07:29:58
Godmorgon på er!

Till att börja med, jag har en ändrat en sak i tävlingsinlägget till er som varken har blogg eller facebook så ni också kan vara med och tävla.

Här var vi inte uppe med tuppen för en gångs skull, Jeff kanske börjar lära sig? Han sov till kl 7 idag och hade med lätthet kunnat sova ytterligare lite till, men pga min telefon så for han upp i sängen och då var det kört. Men jag är trots det väldigt nöjd!

Vad gillar ni nu min nya design? Jag är så toknöjd i allafall, och jag hoppas att ni känner likadant! Den är som sagt jag!

Jag pratade förresten med P igår som är ute på en lång patrull, tydligen tältar de mitt ute i öknen. Tyvärr är de i ett lite farligare område än normalt och det har redan hänt ett par incidenter men P sa att "du behöver inte oroa dig" men ibland är just det svårt att låta bli. Ni ska bara veta hur de var när han kom hem förra gången från Afghanistan, då var jag livrädd bara han skulle till ica och köpa mjölk, och de kan jag fortfarande bli. Men man ska värdesätta livet och vara rädd om varandra, för helt plötsligt kan det vara sista gången man ses och då ska man göra allt av det ögonblicket. Fast man ska ju absolut inte gå och oroa sig konstant för då blir det nog ingen livskvalitet överhuvudtaget.

Nä, nu ska jag äta frukost och njuta av ljuset utanför fönstret..


Glöm inte att säga "jag älskar dig" en extra gång, det tar en sekund men varar hur länge som helst..


Kommentarer
Maria

TOKfin design verkligen.

Ta hand om er.

Kram

2011-02-17 / 08:42:19
http://emmamariachristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback