Obehagligt!

Datum:2011-02-17 / Tid:16:06:55
Besöket på BVC gick strålande, Jeff var glad och pratsam så sköterskan tyckte att han såg så frisk och kry ut! Han vägde 10300 gram och är 74 cm lång, inte särskilt stor skillnad mot för förra gången.

Tyvärr inträffade en liten olycka precis när vi kom hem, eller vi hade inte ens kommit upp till lägenheten äns. Jag hade precis släpat in vagnen och J innanför dörren därnere, och så satte jag J på golvet medan jag rullade in vagnen i barnvagnsrummet. Vad tror ni då händer på de få sekunderna? J kryper fram till dörren och försöker klättra upp, och precis när jag ser det så tappar han fästet med händerna och slår i framtänderna med en smäll. När jag lyfter upp honom ser jag hur blodet rinner ner över hans små tänder, och då var det nära att allt brast för mig faktiskt. Nu mår han bra igen efter lite kramar och pussar men jag känner fortfarande sånt dåligt samvete. Imorgon blir det att ringa tandläkaren och höra vad de säger.

Tänk att det bara tar en halv sekund för att få en att känna sig som världens sämsta mamma..

Kommentarer
emma

vilken fin design du har fått i ordning på :)

2011-02-17 / 16:42:44
http://emma86.blogg.se/
Sofia - Mamma till Tove

Samma sak hände Tove, man känner sig rätt kass efteråt, men en olycka händer så lätt :S Men ring tandläkaren, ni kommer säkert få komma in på en undersökning och sen vill dem se så att den fortsätter komma "ut" och att det inte blir inflammerat :)

2011-02-17 / 19:04:51
http://sjarverud.blogg.se/
Ann

Ja jag förstår dig verkligen. Frank har bara blött näsblod men inte mycket men bara det är obehagligt!

2011-02-17 / 19:39:40
http://lillafoten.blogspot.com
Sofia - Mamma till Tove

Det är ju det, allt tar sån tid och så fredag och allt.. Ring direkt på morgonen så kaaanske ni har tur och får en tid under dagen! Vi gick bara dit och sa att hon hade slagit in en tand och då fick vi komma direkt till tandläkaren, ibland lönar det sig att vara fräck :)

2011-02-17 / 19:46:33
http://sjarverud.blogg.se/
Julia

Men usch då! Men det är förmodligen ingen fara, men man blir ju som jätterädd! Glöm inte ringa försäkringsbolaget erat också! Det är jätteviktigt ifall det visar sig komma några skador när han blir äldre. Gabriel slog ju tänderna i augusti och hans "ärende" är öppet tills han fyller 25!

2011-02-18 / 13:02:08
http://julialindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback