Stackars lilla huvud!

Datum:2011-02-06 / Tid:16:08:03
Jag vaknade med huvudvärk imorse och de satte som tonen för hela dagen, åtminstone hittills. Men man har inte riktigt tid att känna efter när man ska underhålla en bebis, samtidigt som man ska fixa mat och sånna grejer, det är fullt ös hela tiden! För att trösta mig lite imorse satt jag och beställde en i princip helt ny garderob åt Jeff från elly och polarnopyret, men kan ju behövas när han bara växer och växer..!

Jeff tar då tillfället i akt när mamma är lite ur form och snor saker när man inte ser. Nyss lyckades han sno åt sig påsen med morotssticks och trycka i sig alltihopa i princip på en gång. Det var en rätt nöjd kille som satt på golvet och slickade sig runt munnen och log sitt allra största leende mot en. De var hans lilla hämnd efter att han fick gröt med blåbär till mellanmål.. Jeff gillar nämligen inte riktigt blåbär och grimaserar något hemskt så fort han får in en liten liten en i munnen. Men eftersom att jag gillar hans minspel fortsätter jag att envisas med dessa blåbär hihi.

Nä, nu ska jag fortsätta här, har nyss varit ner och bokat tvättstuga så nu behöver jag inte fundera på vad jag ska göra imorgon på förmiddagen.

Ha en rolig (hur roligt man nu kan ha på en söndag?) eftermiddag och kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback