Bajs.. bajs.. och ännu mer bajs!

Datum:2011-01-27 / Tid:20:08:45
Det började redan igår egentligen, Jeff bajsade kanske 7 gånger under hela dagen. Men då trodde jag bara att han hade en "bajsig" dag helt enkelt. Men efter att jag fick gå upp kl 01.30 inatt och byta en bajsblöja så förstod jag att det var något annat på gång. Han har bajsat så fort han ätit eller druckit nånting, och man märker på honom att han är plågad av det. Men i övrigt mår han bra och är glad som vanligt! Sköterskan på BVC misstänkte maginfluensa men hon menade att de lika gärna kunde vara så att han ätit något olämpligt.

Det är lite bättre nu ikväll, med betoning på lite. Han ligger nu och sover efter att ha bokstavligt talat hällt i sig vällingen och somnat direkt! Vi får se hur natten blir..!

Tyvärr betyder detta att det inte blir något 1-årskalas imorgon.. Men vi får åka till Stina med presenten någon annan dag. De känns lite lagomt trist men vad ska man göra när killen är dålig? De skulle kännas ännu mer trist att eventuellt smitta ner någon.

Då vet ni hur de ligger till här hemma!

Kommentarer
malin

Krya på dig bajsarn! Hoppas det blir bättre snart, ska se till att ha fika när ni kommer så får vi ha mini kalas :) Fler som fått avboka med vattkoppor :S fy tråkiga tider. Krama jeffeliten :)

2011-01-27 / 22:17:46
http://gabson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback