Suck!

Datum:2011-01-26 / Tid:22:00:56
Varför lär jag mig aldrig? Man ska aldrig skryta, inte de minsta lilla, på bloggen om att ens barn sover bra, för vad händer då? Det växer ut små elaka horn ur pannen på de små liven! Åtminstone så gör det de på min lilla kille.

Han har varit en riktig liten gullunge hela dagen och busat med gammelfarmor & farfar uppe i Råneå. Men efter en lite för lång vila i bilen hem så var det som att de goda humöret hade åkt på solsemester till grekland, bortblåst med andra ord. Men efter en lång kväll med mycket gnäll så somnade han i min famn. Han har dock börjat att smågråta i sömnen, och nu snackar vi de där hjärtskärande gråten som kan få vem som helst att lida med honom. Jag vet inte om det är mardrömmar eller bara en fas han är inne i, tiden får väl utvisa.

Jag är helt slut nu med andra ord, kommer troligtvis somna i samma sekund som huvudet lägger sig på kudden. Men det är nog bäst de för imorgon har jag en del ärenden att uträtta, ska bland annat hämta ut två paket, hämta mina acne-skor som varit på omsulning och sen några andra småsaker.

Sov gott hörni..

Kommentarer
Malin

Åh mitt lilla hjärta, såg ditt sms och svarade! Du kan komma och lämna honom är idag ett par timmar om du vill få lite tid för dig själv. Nätterna är lite svårare men dagarna går bra!



Imorgon jobbar Ivan ska vi ses då? Jag och Alice kan ta oss in till stan till er?



Kramar

2011-01-27 / 12:56:15
http://vi2blir3.se
Ann

Jag håller helt med, så fort jag knystar till någon om att det blivit lite bättre då bryter helvetet lös. Emil är jätte vidskeplig med sånt så nu säger vi aldrig att det börjar gå bra hahahah inatt ska vi ta en skriknatt... det kommer bli hemskt!

2011-01-28 / 11:25:30
http://lillafoten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback