Resfeber!

Datum:2011-03-29 / Tid:22:21:13

Hjälp, nu ikväll slog resfebern emot mig med full kraft! I samma veva kom även ångesten över att åka ifrån Jeff i nästan en hel vecka, och det vill jag inte ens tänka på. Min lilla lilla älskling, hur ska jag kunna vara utan honom egentligen? De kommer nog inte bli helt lätt, men desto mysigare när jag kommer hem igen. Jag vet ju att han kommer att ha det bra och förhoppningsvis har han inte så bra koll på exakt hur länge jag är borta.

Jag längtar trots det till London och jag är övertygad om att de kommer bli grymt!


Jag måste nog gå och pussa på lilla Jeffisen nu..


Kommentarer
Malin L

=)

Tänkte bara säga att Carnaby Street är en riktigt mysig gata med massa trevliga affärer och cafeér. =)

Sen skulle jag rekommendera att gå på Tate Modern som är ett gammalt kraftverk som är ombyggt till konstgalleri med ett ett café/restaurang högst uppe i "skorstenen" - mycket mysigt!

Sist men inte minst, gå på Portobello market på helgen! Där kan ni strosa en hel dag och bara kika och fynda..=) Mycket mysigt.

Ha det så himla roligt och hälsa London från mig! ;)

kram!

2011-03-30 / 20:28:28
Malin

Skönt att du redan ha gjort det :)

Själv är jag värsta pedanten när det gäller vårstädning. Det ska städas och rensas i varenda liten vrå, alla garderober, ALLT.

Men vi tänkte ta och göra det till helgen så vi har tid att tvätta upp alla täcken, överkast, gardiner m.m. Men jag håller med dig, det är skönt att ha det gjort speciellt när det vankas 1 årskalas snart :D Hur länge blir du i London? Ska Jeff vara hemma? Shoppa lugnt! ;)

Svea

Grym sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2012-03-18 / 19:30:06
http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback