Lyckan när..

Datum:2012-02-10 / Tid:12:13:21

Chefen skickar sms att man var bästa säljare igår och att man starkt bidrog till att butiken blev 3:e bästa butiken i hela landet!

Klart man blir oerhört stolt över sig själv med tanke på att jag knappt jobbat där en månad! Sen till råga på allt att det är andra gången på knappt en vecka de händer, och jag är inte ens säljare, då blir man lite extra mallig ;-)

Det kommer med andra ord bli roligt att jobba i helgen!


Kommentarer
L

Förstår inte hur du ens vill tänka så där: ja nu har jag fått människor att spendera en massa pengar nu blir företaget glad. Istället för att sälja en mobil mindre men hoppas att de som köpt blir nöjda.

Det är därför man knappt vågar gå in i affärer i dag för man lev inte vad säljarna kommer pracka på en. Och det är sorgligt.

2012-02-10 / 17:19:22
Maria

Vad menar du nu egentligen, att de som köper är automatiskt missnöjda bara för att jag blivit bästa säljare en dag? Så om du går och köper en mobil, får bra hjälp av en säljare, du är nöjd med köpet och sen visar det sig att säljaren har högst omsättning just den dagen. Har du blivit lurad då? Motivera gärna det är du snäll!



Förövrigt "prackar" vi inte på någon nånting, MEN vi hjälper givetvis kunderna när de kommer in i butiken annars hade vi varit rätt dåliga på vårat arbete.

2012-02-10 / 18:33:59
http://slaria.blogg.se/
Micke

L: Men snälla.

man handlar av egen fri vilja i en affär...

Tydligen har du noll koll på service yrken, man HJÄLPER kunderna bli nöjda.. man tvingar inte på någon nått..



mkt tragisk inställning du har...

2012-02-10 / 18:47:39
Emelie

Den där "L" verkar vara en människa som är en bitter människa som lider av stor sexbrist, inte har särskilt mkt kompisar och har fått "hjälp" av någon som jobbar på mediamarkt. Då förstår jag varför man skriver en sån dum kommentar, för den var verkligen trög! Du är en skit bra säljare Maria, för vet du vad? Vi gick in på expert idag och köpte en datakabel där istället ;) you go girl!

2012-02-10 / 19:21:45
http://xplosive.blogg.se/
mikkisen

Dramatiken flödar!!

2012-02-11 / 12:08:30
http://inteutanmittkna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback