Blåbär.. Sådär gott var det.

Datum:2014-03-06 / Tid:13:08:11
Någon fler som inte köper burkmat och som bara gör egen barnmat? Vi försökte tappert när Jeff var liten men nog blev det en del burkmat ändå. Denna gången är vi överens om att inte ge burkmat alls och att det då gäller att planera maten och frysa in så en har ett lager hemma. 

Lillan får nu diverse smakportioner. Hon gapar knappt och är allt annat än intresserad dock. Idag gjorde vi blåbärspuré, på blåbär som Pers mamma och pappa plockade i somras. Hon gapade en gång, skrek till när skeden nådde tungan och kväljdes en hel del när purén rann ner. Sen var det stopp! Hennes favoriter är fortfarande mammas tuttar. Men inte gör det nånting, vi tänker inte stressa henne utan allt får ta sin tid. 

Blåbärsmunnen.. Ni skulle ha sett hennes min när hon stoppade in fingrarna i munnen och de va blåbär på dom. Hon blev så arg så arg, för hon ville ju suga på fingrarna men de smakade ju blä! Hennes två första tänder är påväg upp nu förresten, varit på g länge men nu så.. Två samtidigt också, inte undra på att hon haft nära till gnället de senaste dagarna. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback