Den gravidas nya kläder!

Datum:2013-06-30 / Tid:13:55:42

Jag och Per tog en rejäl shoppingtur igår i Luleå. Vi gjorde många fynd på årets rea kan jag säga! Jag shoppade också och det blev inga mammakläder alls, för helt ärligt, de är inte snygga! Slutat helt med sånna kläder och kör bara på vanliga, mycket bättre.

Dessa kläder fyndade jag bland annat! Så här såg jag förövrigt ut igår när vi var ut och åt på CGs i Luleå.


5 år

Datum:2013-06-28 / Tid:14:19:52

5 år tillsammans med dig, vägen har varken varit rak eller utan gupp men vi har vandrat på den bredvid varandra och ridit ut alla stormar.

Jag älskar dig oändligt.


Stjärnan!

Datum:2013-06-25 / Tid:16:50:00

Stjärnan mådde fint i magen och de går ingen som helst nöd på hen. Lite liten är hen men jag är ju inte särskilt stor så vore konstigt om där låg en elefantbebis i magen ;-) ca 1300 friska gram. Återbesök ska jag på om ett par veckor.

Idag har jag, Jeff och magen bara tagit det lugnt i solen och värmen. Vi fick fint besök av Jessica och Ben också. Kidsen leker så bra och trivs tillsammans. Imorgon ska vi kanske och bada nånstans om vädret håller i sig.

Älskade sommar!


Tillväxtultraljud!

Datum:2013-06-24 / Tid:09:40:21

Godmorgon!

Här vaknade vi alldeles nyss nästan och de kändes härligt med en sådan sovmorgon. Vi är ju rätt bortskämda med en unge som somnar tidigt och vaknar sent, vinnande kombination.

Idag ska jag åka iväg till Sunderbyn och göra ett tillväxtultraljud. Då får vi se hur stor stjärnan är och att allt fortfarande ser bra ut. Det är pga min obefintliga viktuppgång som jag ska få göra det, bara för att se att de står rätt till. Vikten står då fortfarande still hur jag än äter och försöker få i mig.

Wish me luck :-)


Midsommarafton!

Datum:2013-06-22 / Tid:12:15:24

Glad midsommar i efterskott :-)

Vi bestämde oss efter mycket velande för att åka till Luleå och fira med Pers familj. Ingen av oss hade egentligen lust att göra nånting förutom ligga i soffan och kramas typ. Men det blev en helt okej dag och kväll, även om vädergudarna hade kunnat vara lite mer generösa med solsken. Jeff trivdes åtminstone och lekte, sjöng och dansade.

Jag tog pinsamt lite bilder igår men här är två, en på mig och min fina men ack så obekväma klänning och på den minst sagt roliga midsommarstången och några av sällskapet.


Barnkläder!

Datum:2013-06-17 / Tid:12:27:27
Jag såg att Babyshop hade startat sin REA och givetvis var man tvungen att beställa lite till stjärnorna. J fick lite kläder till hösten och hen i magen fick sig nån pyjamas och några små byxor. Det är något speciellt med bebiskläder alltså, man kan inte låta bli att köpa något :-)
 
Denna pyjamas blev det bland annat.. J hade en från samma märke som bebis och den användes flitigt.
 

Hunkar!

Datum:2013-06-15 / Tid:13:20:01

Jag satte nästan frukosten i halsen när jag såg den här bilden, jösses! Jag visste ju att jag hade en snygging till karl men de här tog de till helt nya nivåer ;-)


30.

Datum:2013-06-14 / Tid:13:47:28

Hej vecka 30!

Nu känns faktiskt en förlossning inte allt för långt bort. Lilla stjärnan därinne ska bara få lite mer hull först, även mamman behöver nog lite mer hull. Viktuppgången ligger fortfarande på 0,5-1 kg och det känns lite. Därför ska jag troligtvis få göra ett ultraljud för att få se svart på vitt att de inte är någon fara.

Men så liten är inte magen ändå, eller hur?


Ett litet bi.

Datum:2013-06-13 / Tid:20:25:04

Jag är nog beroende av barnvagnar, minst sagt! Men jag tycker de är så himla roligt. Vissa gillar fotografering medan jag gillar barnvagnar, inget konstigt :-)

Snart ska ett litet Bee+ flytta hem till oss och först användas av Jeff. Sen ska den främst vara till hen i magen.

Röd, vad annars? ;-)


En helt vanlig måndag..

Datum:2013-06-11 / Tid:19:30:16

Eller tisdag, haha ;-) Jag har gått och trott hela dagen att det är måndag men så var de ju inte riktigt.

Dagen började med att ytterligare en övning ska avverkas för mannen i familjen. Sen har jag och J varit hos mormor och morfar. J har även fått vara med och hämta husvagnen som de köpt, himla spännande.

Jag försöker ta de lugnt då jag haft mycket tryck över magen på sistone som gjort att jag både fått andnöd och rent ont. Men är nog bara lite överansträngd pga trädgårdsarbete :-)


Baka nyttigt!

Datum:2013-06-09 / Tid:15:04:08

Jag provade idag att baka nyttigt, rättare sagt proteinbars och proteinmuffins, med inspiration från Sofia vars sambo jobbar med Per.

Per va nog lite skeptisk först eftersom han har svårt att tro att något som man bakar kan va nyttigt ;-) Men efter att ha lusläst recepten och smakat så är han rätt nöjd kan jag meddela.

Även jag är nöjd, ska definitivt göra om det :-)


I love you you you!

Datum:2013-06-08 / Tid:23:19:30

Min fina lilla familj, den allra bästa!


Bondgård..?

Datum:2013-06-08 / Tid:12:41:35

Man kan ju tro att Jeffs farmor och farfar har en bondgård emellanåt, här springer de omkring höns lite överallt och hästarna springer bakom knuten. Jeff stortrivs i allafall, speciellt när han får bära omkring på hönorna ;-) Igår satt han i hagen med hästarna och matade dom i godan ro, inte ett dugg rädd.

Just idag är denna höna lite extra utsatt och han vägrar släppa henne mer än en meter ifrån sig ;-)


Lilla kulan!

Datum:2013-06-05 / Tid:20:28:49

Per insåg en sak idag, helt spontant sådär "förresten, du föder ju snart..." Ehm, ja älskling! Sen insåg han också hur stor magen blivit, och så lät han sådär härligt förvånad.

Han är som sagt hemma nu, och J är himla glad för det. Dock dög inte pappa när det var dags för nattningen utan då sa han åt pappa att gå och så ropade han på mig. Han somnar ju dock själv medan man kan gå ut men han ville ha mamma i närheten, inte pappa. Lillhjärtat tycker nog inte de är så kul nu när pappa är borta så mycket, och de märks när de kommer till sånna saker som nattning. Men brukar ta en dag innan tryggheten hos pappa är tillbaka :-)

Här är en nytagen bild på kulan framifrån. Den börjar få en allt rundare form som den såg ut när J låg därinne. Hormonranden verkar också göra comeback som ni kanske kan se ovanför naveln.


Den som väntar på något gott..

Datum:2013-06-04 / Tid:20:29:33

..väntar alltid för länge, i allafall enligt mig ;-) men imorgon är ordningen återställd! Jeff går även sista dagen på dagis innan sommarlovet, inte särskilt populärt.

Jag köpte mig en ny klänning igår inne i stan. Det blev en tight svart ankellång klänning som är lika mjuk som en bebisstjärt typ! Tanken är att jag ska ha den på fredag när Pers syster tar studenten.

Magen framhävs relativt bra kan man säga ;-)


Nattblogg!

Datum:2013-06-03 / Tid:00:48:25

Ni såg ju bilden från balen igår på mig och P. Det var länge sen, om de ens inträffat tidigare, vi var så här fina och uppklädda.

Det blev en härlig långkväll tillsammans, och tillsammans med några av våra närmsta vänner också. Kvällen avrundades med lite hederlig dans, och då menar jag skaka loss på riktigt. Härligt att få röra på fläsket ;-)

Tack alla ni som var med och förgyllde kvällen och gjorde den till ett minne för livet.


<3

Datum:2013-06-02 / Tid:00:32:29


Inför militärbal!

Datum:2013-06-01 / Tid:12:59:21

Snart är det dags för bal! Alla accessoarer och smågrejer är köpt och nu sitter vi på Kicks och Rex blir sminkad. Det ska bli så himla roligt ikväll!

Jag ska försöka uppdatera med fler bilder :-)