9 månader.

Datum:2014-05-26 / Tid:13:20:42
Lillan fyller snart ett litet år. Tiden går så snabbt nu! Hon gör framsteg dagligen och utvecklas i raketfart. Älskade barn! 

Hon.. 
.. Väger kring 7,5 kg
.. Använder mest tygblöjor
.. Går efter möbler och vill stå upp hela tiden
.. Kan klappa händerna
.. Vinkar när någon vinkar åt henne 
.. Sover sådär, somnar väldigt lätt vid 19-tiden och sover oftasts som en stock till 01-02 sen vill hon äta och sover oroligt fram tills 7 och då vill hon upp en stund och så blir hon fort trött igen
.. Äter gröt och en halv barnmatsburk motsvarande till middag, i övrigt ammas hon fortfarande
.. Kan stå upp själv utan stöd, gillar även att gå när en håller henne i händerna ovanför huvudet 
.. Kallar pappa "baba" och när hon är trött brukar hon ropa "mamamamammaaa" efter mig
.. Skriker av lycka när hon hör Jeffs röst på morgonen
.. Vägrar krypa på gräs, hon blir tvärarg! 
.. Är lite rädd för mörker har vi märkt, eller i allafall när någon pratar i mörkret och hon inte ser personen, då får hon panik
.. Har två tänder nere i munnen men det har nu börjat komma upp två framtänder också
.. Älskar när vi har musik på och "dansar" då
.. Sover enbart på mage, säkert därför hon inte riktigt gillat vagnen tidigare, men nu funkar det bättre. 

Älskade bustroll, som har en pipa som ett brandlarm och ett skratt som kan värma upp en hel stad. Du och din bror är ren och skär lycka! 


Varmt och så.

Datum:2014-05-19 / Tid:23:26:52
Är sommaren här nu? Njä jag vågar inte tro på't riktigt ännu. Men varmt har det varit, och det är sannerligen inte bara lite härligt. 

Lillan tycker det är sådär med all värme och protesterar högt emellanåt. Men att sitta med bara fötter och vicka med tårna ute idag var inte helt dumt hälsar hon. Jeff har cyklat minst två mil idag, både han och cykeln var trötta ikväll. Han var dock mest glad, och förvånad, över att han inte behövde ha mössa på sig. 


De här med att sova i egen säng....!

Datum:2014-05-11 / Tid:21:44:45
Vi började förra veckan med projektet att få lillan att sova i egen säng. Det går sådär! Snacka om att alla barn är olika, Jeff som sov hela nätter nästan från start, och i egen säng till och med. Denna lilla donna sover möjligtvis en halv natt om en har lite flyt. Eller om hon får sova bredvid mig och tuttarna så kan hon minsann sova rätt gott, medan jag då sover som en giraff intryckt i en kattbur, inte så bekvämt alls med andra ord. 

En ljusglimt är dock att hon numera börjat gilla mat lite mer än tidigare. Nu äter hon nästan en halv portion gröt och allt ifrån tre till tio skedar med mat. Hon är ungefär lika liten i maten som mig. 

Nu är ju pappa Per iväg på jobbresa så det är jag och barnen som får roa oss själva, går sådär emellanåt. Men snart är pappa hemma igen, och då ska denna mamman önska sig en lång sovmorgon! Lilla fisen i sin mysiga tygblöja, en sovande fis (ingen vanlig syn!) och världens gladaste Jeff när han fick en nu bilstol och som grädde på moset; fick sitta i framsätet! Hitta bikini; mission impossible!

Datum:2014-05-07 / Tid:11:59:29
Tydligen är det omöjligt att hitta en snygg bikini som passar när en har större bh-storlek än 75B. Sen bemötandet jag fått i butikerna är under all kritik, fick igår höra att min kropp överhuvudtaget inte ens passade i bikini så skulle istället kanske rikta in mig på baddräkt. Jo jag tackar ja! Här springer jag som en dåre flera ggr i veckan, äter nyttigt och skurit bort all onödigt socker, nästan enbart så jag kan vara nöjd i sommar men då får jag höra att nej men jag kan inte ens ha en bikini. 

Lyckligtvis hittade jag en butik på nätet som finns i Umeå, deras fantastiska personal har hjälpt mig via mail att välja ut några toppar som nu är påväg hem till mig. Förhoppningsvis passar någon av dom! 

Men jag förstår inte, när blev det okej att fullständigt kapa folk i butiker? Speciellt i en underklädesbutik där en är ganska blottad och skör! Sen, helt ärligt, jag väger 54 kg och är allt annat än överviktig, och de säger till mig att ingen bikini passar. Hur tusan behandlar de då en kvinna som kanske är lite överviktig? Ska inte hon få ha bikini då eller? Nej fy, jag blir rasande ju mer jag tänker på det! 

Jag var inte glad igår, men lite positivt var väl att jag flög fram på min joggingrunda och det mycket pga all ilska som behövde komma ut!