Kampfisk

Datum:2013-01-26 / Tid:10:57:48

En ny medlem till Akvariet flyttade in häromdagen. Pappa-haj heter han enligt Jeff ;-) Men det är egentligen en kampfisk, en knallröd en.

Igår höll vi dock på att förlora honom direkt när knäppskallen simmade och fastnade i en gren. Men Per lyckades tillslut dra loss han och med följde även en del av stjärtfenan.

Visst är han läcker?


Check!

Datum:2013-01-20 / Tid:14:04:00
Jag gillar att vara ute i god tid.. eller?! ;-)
 
Pers födelsedagspresent är i allafall inhandlad (beställd åtminstone) en hel månad i förväg. De måste vara något slags rekord. Jag är helt övertygad om att han kommer bli VÄLDIGT glad (japp, väldigt med stora bokstäver) och lite förvånad! Synd bara att jag är tvärsämst på det här med att inte avslöja hemligheter och överraskningar, så han kommer säkerligen ha en aning om vad det är innan det är dags att ge den. 
 
Jag hade kunnat lägga upp en bild på saken här men, trott det eller ej.. Jag vet att herrn i huset har börjat smygläsa här, och han avslöjade det rätt rejält, och då vore det lite onödigt om han fick reda på det här. Bättre att slänga iväg sjuhundra hintar ;-)
 
Ledtråd.. Det är något han kommer ha lika mycket nytta av på jobbet och privat.
 
 
Inte så värst nytagen bild.. ;-)

Badhuset och hemmamys!

Datum:2013-01-12 / Tid:10:29:14

Hej hopp!

Igår bestämde vi oss för att strunta i att laga lunch och äta på stan istället med Jonas och Rex. Sen for vi iväg till badhuset och busade i över 2 timmar. Jeff va helt slut när vi kom hem, inte alls konstigt som han höll igång.

Det vi gillar mest är hemmamys så de körde vi på igår givetvis. Efter en god middag och en J som somnade tidigt kom Rex hit med en film. Hennes väg hit var dock inte strapatsfri då hon fick punktering halvvägs ;-)

Ikväll blir det lyxmiddag här hemma med... Tadaaaaa Rex och Jonas!


Tummen ner..

Datum:2013-01-09 / Tid:12:31:29
.. För kvällsjobb! Jag brukar säga att jag inte är gjord för att gå upp tidigt på morgonen men jag börjar misstänka att jag haft fel på den punkten. Tidiga dagar är inget problem men att jobba kväll går bort, det fungerar inte alls. Men ibland måste man och pengar vill ju dom flesta ha så det är bara att släpa sig dit och se glad ut :-)
 
Men först ska här ätas sushi!! Äntligen har matlusten börjat infinna sig efter vår segdragna magsjuka vi åkte på över jul. Grabbarna ska dock iväg på badhuset medan mamman här ska vila upp sig inför jobbet. 
 
Igårkväll när jag och P låg och myste innan läggdags kom vi på.. "snart flyttar vi" vilken härlig känsla. Vi bara låg bredvid varandra och log :-)
 

Tröttheten tar över!

Datum:2013-01-08 / Tid:14:07:58
Hej!
 
Jag vet inte vad som har hänt, sover nästan 12 timmar varje natt och är lika slut på kvällen som om jag skulle ha sovit 5 timmar. Min kropp längtar nog efter sol och värme, men som tur är så är det inte alltför många månader bort, speciellt om man har tänkt att fuska lite ;-) 
 
Bloggen har varit lidande nu länge länge, men jag inbillar mig att bättring kommer att ske. Kanske i samma sekund som vi får flytta in i vårt fina hus. Sån är tanken i allafall, vi får väl se hur det blir :-)
 
Finaste Nettan och Meja var här igår och busade, passade då på att ta bilder på busungarna som älskar varandra. Det är dock viss storleksskillnad på dom, Meja är ju över en meter lång och J är ännu en bit därifrån, lillplutten.
 

Isbjörnen!

Datum:2013-01-04 / Tid:15:39:41

Jeff fick sin nya overall idag och han älskar den! Eller han älskar snarare alla isbjörnar som är på den och kallar dom "isbjörnsfamiljen".

Vi ska nu äta lite mellanmål sen ska vi ut och testa overallen i snön :-)