Antingen älskar man den eller så..

Datum:2007-11-11 / Tid:21:59:47

Det har ju varit väldigt mycket snack på väldigt många bloggar angående Kenza och Stina-Lee..
Jag har ju min åsikt klar och det har jag haft länge men har verkligen inte haft orken eller tiden att lägga ned på att ge mig in i diskussionen och det är eftersom det är lönlöst.
Det är ju inte så att dom kommer sluta skriva för att man luftar sina åsikter, man får helt enkelt låta bli att läsa tycker jag.
Gnäller man får man ändå höra att man är avundsjuk och liknande..

Jag kan då säga såhär rakt ifrån hjärtat.. om jag fick välja mellan deras bloggar så väljer jag, ingens!
Faktiskt.. men om jag var absolut tvungen så okej Kenza.
Men helt ärligt, ingen av dom kommer med något intressant överhuvudtaget..  den ena har lama videoklipp som (ursäkta) är totalt opersonliga och sen den andra är alldeles för barnslig för min smak.

Men, jag ska också säga det att dessa två tjejer säkert är helt fantastiska i verkliga livet men jag har helt enkelt inte fastnat för det dom skriver om.. men, som dom säger.. Man kan inte älska alla.

Nu ska jag sluta lufta min åsikter och fortsätta mysa i soffan..


Kommentarer
emma

Jag läser Stinas eller kollar på hennes. Men Kenzas har jag slutat läsa och detär inget jag ångrar. Kan gå in ibland och kolla på hennes bilder.

Men jag tror de här tjejerna kan var super trevliga i verkliga livet. Ska ju träffa StinaLee den 23/11 då hin kommer och joinar mig för bloggträffen vi ska ha :)

2007-11-12 / 10:09:59
http://emma86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback