Lillbusen sparkar hårt.

Datum:2009-12-21 / Tid:22:30:48
Idag har vi haft en riktig mysdag, igen. Jag började den med att promenera upp till stan och möta upp Anna-lena och kolla lite kläder. Sen kom pojkarna och då blev det lunch. Vi hann även med ett stopp på en annan rolig affär, fast tror Per kände sig som en råtta som blev inträngd i ett hörn tillsammans med en råttfälla.. tihi. Efter det lilla stoppet så drog vi hem ett tag och gravade våran lax. Vi hade inte sådär jätte mycket tid eftersom att vi skulle med A och M till luleå för att kolla bio. Även de blev hur trevligt som helst, och jag har hunnit tänka fler än en gång hur synd det är att A måste åka tillbaka till kosovo snart. Men men.. Hon kommer ju hem i april, lagomt tills lillbus ska få möta dagens ljus.

Appropå lillbus, h*n har sparkat som en liten tok idag och under bion så levde h*n fullständigt rövare. Men de häftigaste hände ändå när vi kom hem och jag sitter i soffan och råkar kolla på magen medan de sparkade till, vad ser jag då? Joo, jag ser hur det sparkar och har sig. Jag ropar ju givetvis som en galning till Per då som kommer springandes för att få kolla han också, och jodå minsann, han fick också se lite bubbel. Så nu sitter vi bara här och ler och kollar omvartannat på magen. De börjar minsann kännas verkligare och verkligare.

Nä nu ska vi gå och lägga oss i sängen och titta lite extra på magen, och så ska Per smörja in magen och sjunga lite, som han gör varje kväll. Imorgon är det dags för jobb igen och nu är det arbete som gäller 5 dagar framåt innan jag blir ledig igen.

Sov så gott hörni, och var rädda om varandra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback