En vecka kvar..

Datum:2009-06-11 / Tid:10:32:26
Det börjar närma sig med stormsteg, nu är det bara en ynka vecka kvar innan jag ska styra bilen mot kallax och möta min älskade Per! Då har han varit iväg i ungefär 7 veckor, och om jag ska vara ärlig så börjar de kännas lite nu. I början var de tufft men sen blev de lättare och lättare, men nu när de bara närmar sig mer och mer blir de tvärtom alltså tyngre och tyngre igen. Sen hoppas jag inte att de blir några problem med hans leave-resa för i såfall kommer jag bli fullkomligt galen, och då menar jag inte sucka-djupt-och-bli-lite-besviken-galen, nej då menar jag åka-till-afghanistan-och-strypa-hans-chef-galen! 

Jag hoppas i allafall den här veckan går snabbt som attans, men de tror jag. Jag ska ju jobba rätt mycket och de brukar ju göra så att tiden bara springer iväg.


Tänk om en vecka, jag kommer sväva på små rosa moln.. ♥

Kommentarer
e

Sådär kände jag också när niklas var borta på sin 5-veckors resa, första tiden var dryg som fan, sen blev det bättre..och drygt 1-1½ vecka innan kom allt det jobbiga tillbaks igen. Hur länge blir han hemma och hur länge blir han borta nästa gång?

2009-06-11 / 11:08:23
http://rockisdelicious.blogg.se/
Fru Evelina

men gaaaalet vad fort det har gått!! 7 veckor?? känns mer som...3? haha...

känner igen det där, att det går så sakta i början och man saknar mest då.. men sen kommer man in i ett bra lunk =)



kram!

2009-06-12 / 10:38:59
http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback