Våran lilla bebis.

Datum:2009-06-25 / Tid:22:41:54


Hahaha, gud vad jag skrattade när jag fick se den här bilden när jag la in den på datorn! Jisses så söt hon är våran lilla Sierra. Bilden är tagen igår när de va varmt som attans ute, kissen fick ju givetvis också vara ute med oss då och eftersom hon var helvild och skuttade efter varenda fluga/mygga/myra/fjäril/geting hon såg, blev hon ju lite andfådd som bilden visar tydligt och bra. Tungan hängde utanför munnen hela tiden också, och så flåsade hon som en gammal tant med dålig kondis. Hur sött som helst!

Kommentarer
LisaGe

Hahhaha, jag dör va söt. :D

Hon ser helt psyk ut!

2009-06-26 / 12:16:57
Mig

Men herre gud flicka lilla, du kan inte ha in kattunge ute i denna värme utan vatten och utan skugga..

Katt fakta: Katt djur flåsar inte utav att jaga småkryp, utan för att den får värmeslag och kommer bli uttorkad som katter blir jätte lätt. Katter är ett natt djur egentligen.

Att ha den ute som de du har gjort klassas som djurplågeri.

2009-06-27 / 23:13:30
Maria

Mig: Men HERREGUD flicka lilla, min lilla älskling hade en stor skål med vatten en meter ifrån sig hela tiden (vi till och med badade henne i vatten lite då och då just för att hon inte skulle bli alldeles för varm) och HELA vår uteplats är i skugga under dagtid så hon plågades inte ett dugg ska jag då säga dig! Så något djurplågeri är de inte att tala om kära du..! Men tack för att du försöker påskina att vi tar illa hand om våran katt, tack tack.

2009-06-28 / 02:53:05
http://slaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback