Han har ringt!

Datum:2009-05-08 / Tid:12:47:39
Per ringde när jag minst av allt anade de, men lika glad blev jag för de. Han hörde dock först inte att de va jag, han frågade säkert tre gånger "är de verkligen Maria?" men han hörde sen att jag bara var trött så därför lät jag lite annorlunda. Han fick då i allafall inge skäll, hade aldrig tänkt ge honom något ändå. Han skällde snarare på han själv eftersom han inte ringt. Dock så lät han lite trött tyckte jag, fast de kanske bara var inbillning. Han sa säkert fem gånger att han verkligen saknar mig, och de gör ju egentligen ingenting bättre utan jag saknar honom bara ännu mer.

Men han mår bra i allafall! Han skulle försöka ringa imorgon om han kunde men dom skulle och göra en sak, en sak som jag inte är helt bekväm med att skriva ut här, så han visste inte om han skulle hinna. Annars skulle han ringa på Söndag. Han lät nästan mer nervös inför min testhelg i Kalix än vad jag är.

Nu kan jag i allafall andas ut..

41 dagar kvar..

Kommentarer
Fru Evelina

åh vad jag riktigt kan känna igen den där längtan själv, men så långt och så länge som ni ska vara ifrån varandra har jag sluppit som tur var.

Ni är så duktiga som kämpar på, men är det rätt så är det ju!



kramar

2009-05-08 / 21:41:52
http://evelinas.blogg.se/
johanna

Visst är det härligt när de ringer=) Hoppas min man ringer idag oxå för sen tror jag de ska vara ute lite o då vet jag att det inte finns ngn möjlighet förrän han kommer tillbaka till campen o det har jag ingen aning om=(

Sköt om dig nu

Kram

2009-05-09 / 08:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback