Sömnsvårigheter.

Datum:2009-10-14 / Tid:00:38:54
Jag håller nog på att bli tokig på riktigt! Nu kan jag inte sova längre, och lever med konstant huvudvärk som följd. Idag när jag pratade med älsklingen så skyllde jag givetvis allt på honom som jag alltid gör när jag har något problem, och snäll som han är svarade han bara "givetvis är det mitt fel älskling" och så är det ju. Han borde vara hemma och hålla om mig på kvällarna tills jag somnar. Istället är han i de där jäkla Afghanistan, och gör så att jag lever med hjärtat i halsgropen hela dagarna. Det är inte ett dugg rättvist!

Vad tusan ska jag hitta på för att kunna sova ordentligt en hel natt? Om det är någon som har ett gott råd så var vänlig och kom med det innan jag svimmar av utmattning. Eller om någon är villig att komma och sova bredvid mig en natt så är det också välkommet, ja om jag känner dig dvs annars kanske min darling kommer hem fortare än väntat. Vilket i och för sig inte är någon dålig idé.. tihi.

Jag ska nu försöka att få mig lite sömn, håll tummarna. Imorgon är det förmodligen dags för tandläkaren, agera guide åt Miriam och sen imorgonkväll är det överraskningsmiddag för en speciell person. Fullt upp alltså, och då behöver man energi vilket jag hoppas på att jag har imorgon.

Godnatt på er!

Kommentarer
FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Nu har jag frågestund på bloggen. Ställ gärna en fråga eller så många du vill på frågestundet. Du kanske inte har läst min blogg men ställ gärna ändå en fråga då :). Tack så hemskt mycket!



Hoppas du får en bra dag :)

2009-10-14 / 01:07:52
http://ferhat.blogg.se/
johanna

HAr du fått några bra råd som du kan dela med dig då jag inte heller sover om nätterna=( Hoppas du haft en bra dag vännen.

Kram

2009-10-14 / 20:06:11
http://busungarnasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback