De börjar bli jobbigt.

Datum:2010-04-12 / Tid:07:44:04

Godmorgon.

Här är vi uppe med tuppen, inte helt självvalt kan jag ju meddela. Nä, jag ska ju som vanligt upp till sjukhuset på återbesök och ta nya prover för att se hur vi mår. Tyvärr har jag mått sämre de senaste dagarna men blodtrycket är ju högre än de varit tidigare också, så vi får se vad de ska göra åt saken. Eftersom att Per är i Stockholm hela dagen och inte kommer hem förrän imorgon hoppas jag bara på att de höjer dosen blodtrycksmedicin och sen låter de vara men ja, läkarna brukar inte direkt göra som jag vill. De börjar då bli riktigt jobbigt de här och jag hoppas att bebis har tänkt sig att komma ut inom en väldigt snar framtid, helst innan jag blir galen.

Jag uppdaterar er senare om vad som händer och sker.


Uppdatering:

Det gick strålande på undersökningen, dock var mitt blodtryck fortfarande lite väl högt men eftersom att allt annat såg så bra ut fick jag åka hem. Men nu börjar läkarna bli lite less på att bebisen inte vill ut så de kommer nog sätta igång alltihop nu i veckan om inte de sätter igång av sig själv. De gjorde en till hinnsvepning idag, och jag är ändå öppen över 3 cm men tappen är inte utplånad ännu. Vi får väl se vad som händer på onsdag men läkaren förvarnade mig lite att jag förmodligen inte kommer få åka hem då.

Nu ska jag sova och försöka sänka blodtrycket med ren vilja, hoppas att jag lyckas.


Kommentarer
Frida

Vill bara uppmuntra med att säga att jag tycker du gjort det super att hålla kvar bebis i magen trots havandeskapsförgiftning! Det har väl gått flera veckor sen du fick diagnosen? Jag förstår att det har varit jobbigt, men snart har du din underbara belöning!;) Håller tummarna för er imorgon.



Kramkram

2010-04-13 / 22:51:46
http://frida-maria.blogspot.com
Linn

Lycka till idag, mysigt snart har du din bebis hos dig :)

2010-04-14 / 11:30:11
http://Linnhedin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback