Nu flyttar vi!

Datum:2010-04-08 / Tid:18:24:03
Woho! Per ringde nyss och meddelade att lägenheten är färdig för inflyttning så imorgon är det äntligen dags. Vi är ju lite smått nervösa att vattnet ska gå vilken sekund som helst så då känns det bäst att ha flyttat och gjort den biten färdigt. Men vem vet, bara för att vi bestämt det här nu så kommer väl vattnet gå inatt tihi. Men jag hoppas att vi hinner flytta över grejerna först faktiskt.

Men appropå vattnet, nog känner jag av att nånting händer i kroppen nu efter att de gjorde den där hinnsvepningen. De trycker neråt något fruktansvärt och emellanåt har jag sådana värkar att jag bara ligger och försöker hinna med att andas. Men det känns roligt att nånting händer!

Förresten, den där filmen "hurt locker" fy fasiken vilken överskattad skit! Men jag har väl aldrig varit någon beundrare av oscarsfilmer men denna tog nog priset som den sämsta enligt mig. Den var outgrundligt tråkig och allmänt konstig faktiskt! Sen förstod jag inte särskilt mycket emellanåt och då undrar jag ju givetvis hur det känns för dom som inte bor tillsammans med en militär? De måste ju sitta med huvudet på sned och undra vafan som händer.


Äsch, nu ska vi snart börja laga middag och planera lite inför imorgon.

Kommentarer
Dijana

Vad spännande:) Hoppas att allt går bra. Jag känner mig också ganska ivrig inför vår flytt.Vet inte riktigt när den blir av.

2010-04-08 / 20:42:26
http://mybabybump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback