Blå drömmar.

Datum:2010-08-05 / Tid:00:29:41

Suck säger jag bara!

A-L och Mikkis kom hit tidigare ikväll för att hjälpa mig att baka, eller ta Jeff medan jag bakade. De gick då himla bra, lillkillen älskar ju sina tanter och skrattar som en dåre när de busar med honom. Tyvärr gick de nog lite värre med mina kakor. Jag gjorde först en dubbel sats med kolakakor och de blev hur smarriga som helst. Sen skulle jag göra drömmar, och tänkte att de skulle bli lite roligt om jag gjorde de blå med hjälp av karamellfärg. Det skulle jag nog aldrig ha gjort kan jag väl meddela! Kakorna ser ut som om de är bakade i tjernobyl och sen tagit sig en simtur i östersjön, typ. De ser mycket märkliga ut, och helt ärligt är jag lite rädd för att smaka dom.

Usch, jag är så irriterad på mig själv. Kakorna ska ju vara till dopet och hade tänkt vara klar med allt bakande tills Per kommer hem men nu verkar den planen gå i stöpet. Jag avskyr att ha saker att fixa med in till sista minuten.

Jag ska nu kasta min trötta skalle på kudden. Jag hoppas verkligen att J inte gör som han gjorde inatt, jag fick ju verkligen så jag teg i och med mitt skrytiga inlägg igår, han vaknade med ett ryck där kring 3-tiden och var fullständigt panik! Han bara skrek och skrek, ingenting hjälpte. Men som tur var så slutade det lika plötsligt som de började. Men, jag var tvungen att vagga honom och så fick han faktiskt sova bredvid mig, och eftersom att de inte händer hela tiden så kändes de okej, och riktigt mysigt också. Nu kanske jag lät lite hård, men var inte oroliga, J får tillräckligt med mammamys under dagarna och jag ligger ofta bredvid honom på babygymmet och busar och myser. Dagens allra bästa stund är nog under på morgonen, när vi börjar med lite bus och mys, brukar nästan alltid sluta med att J kurar ihop sig som en liten boll vid mig och bara njuter.


Jag fick helt plötsligt lust att gå och väcka sötnöten och pussa på honom, men de känns väl kanske inte som den bästa idén så jag får gott vänta tills imorgonbitti.

Sov gott ni också!


Kommentarer
Julia

Men det är himla mysigt att sova brevid varandra. De senaste veckorna har vi oftast tagit Gabriel till vår säng på natten och jag älskar det! Tycker det är så mysigt. Man behöver ju inte ha dem i sänge nvarje natt, eller låta dem sova där, men jag tycker inte heller man ska "förbjuda" dem att sova med mamma och pappa. Gabriel vet att det är hans säng som gäller, men när han sover sådär oroligt som han gör ibland så vill jag att han ska känna sig trygg och då blir det att han sover med oss :-)

2010-08-05 / 09:46:28
http://julialindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback