Dopet!

Datum:2010-08-09 / Tid:08:04:18

Foto: Mats Engfors, Fotographic

Dopet igår var underbart fint och mysigt, precis som vi ville ha det! Jeff var kanske inte på sitt allra soligaste humör, men han skrek i allafall inte. Han gjorde först ett försök att äta upp sin rosett, för att sen börja hicka och det var hickan som gjorde honom lite irriterad och började gnälla på slutet. Sen svettades vi allihopa så gissar på att även han blev lite varm. Efteråt skrattade han för fullt, för att sen somna nästan direkt i vagnen.

Det kommer dyka upp fler bilder från dopet. Både våra och Mats vår fotografs bilder. Om ni har tur ska ni även få se filmer ifrån kyrkan och igårkväll.


P.S Det är många som kommenterat att jag har så fina bilder på magen i headern och det är Mats som tagit även de bilderna.

Kommentarer
Ann

Oh vad roligt med fler bilder sen... ser fram emot det! Vad fina ni är, otroligt läcker klänning! Ni ser så stolta ut. Jag ska läsa en dikt och kommer troligtvis böla gärnet... kan du inte berätta lite hur ni gjorde på ert dop? Ni hade ju en riktigt stor fest vad jag förstod?

2010-08-09 / 11:34:52
Nucka

Fin bild! Fasen vilken pingla Jeffs morsa är!

2010-08-10 / 17:56:52
http://annalenanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback