Trött A.B

Datum:2010-12-09 / Tid:10:14:14
Godmorgon!

Jag hoppas verkligen att ni har fått sova bättre än mig inatt. Men jag ska i och för sig inte klaga när jag vet att det finns dom som har det mycket värre än mig. Jeff är ju sjuk och sover vanligtvis inte så här lite och skriker så här mycket om nätterna. Men han har då slagit något slags personligt rekord inatt, sovit en kvart och sen vaknat och varit fullkomligt panik för att sen somna om igen nästan lika snabbt. Troligtvis har han haft ont i kroppen pga förkylningen och febern, men jag hoppas att det börjar lätta nu. Tempen hade då sjunkit ner till nästan normala nivåer imorse, och jag hoppas det håller sig så. Näsan rinner då fortfarande som en rännil men efter att ha pumpat den full med koksalt så verkar även den må bättre. Vi får vänta och se helt enkelt. Jag är bara rädd att hans sömnrutiner kommer vända helt och det känner jag att jag inte alls orkar med just nu. Men det löste sig sist så nog ska det väl kunna gå att lösa igen om det blir så.

Jeff somnade precis bredvid mig i babysittern, efter en gråtattack som slutade med att han suckade och la igen ögonen. Jag har därför tänkt göra samma sak, minus gråtattacken.


Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag, och att ni alla tar hand om varandra och är snälla.. Det behövs mer glädje och kärlek här i världen och mindre av allt det andra.

Kommentarer
anna

Ge honom en dos Alvedon innan läggdags, så ska du se att han somnar och inte vaknar upp av ont i kroppen. Det ger jag alltid min lilla grabb när han är risigt. Han mår bättre av det och jag också då:-) lycka till!

2010-12-09 / 17:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback