Bagare.

Datum:2010-07-31 / Tid:17:05:50
Här i huset började vi dagen rätt tidigt. Jeff ville inte sova mer efter att han hade ätit där kring 7-tiden, så efter lite krångel och gnäll från honom var det bara att kliva upp och se glad ut eller åtminstone försöka.

Vi hade lite morgonmys på babygymmet hela familjen. Jag och Per låg på en kudde bredvid Jeff som skrattade så gott åt att han kunde se och ta på oss, och gärna göra ett flertal försök till att slita av mig håret. Men sen kom gnället och då klädde vi snabbt på honom och så bökade vi in honom i bilen. Vi for först ut till mams och paps med en kakburk (jag och A-L bakade chocolat chip cookies igårkväll/inatt) och det var ju givetvis uppskattat. Men grejen var de att jag blev inte sådär himla förtjusta i dom men jag förstod att de skulle uppskattas mer av dom, och helt rätt.

Sen var vi in till stan och jag köpte skorna som jag berättade om igår (bild kommer sen, givetvis), handlade lite smågrejs på coop, sen blev det lunch med A-L. Sen vi kom hem har jag hållt på att baka brownies inför dopet, och ja, det blir kanske 150 st. Jag är så jäkla less på dom nu så vill knappt ens smaka en, och jag älskar dom egentligen.

Nä, måste baka färdigt sen ska vi äta middag med la familia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback