Ja ja ja...

Datum:2010-07-06 / Tid:18:58:02
Åh vilken härlig sommardag det har varit idag, lysande sol, klarblå himmel, varma vindar.. och viktigast av allt, en glad unge! Eller.. glad och glad, nu på eftermiddagen har de blivit en del gnäll, men det beror mest på att han är genomsvettig hela tiden även fast vi försökt ha öppna fönster och kyla ner honom med vatten då och då. Men men, man kan inte få allt här i världen. Men nu ligger han i allafall i sin säng i bara blöja, nappen i munnen och lyssnar fokuserat på sin musikmobil. Vi får se hur länge de håller i sig.

Förlååt att jag inte lagt upp några bilder, de blir ju förjäkla tråkigt utan dom. Men tiden bara rinner ifrån mig hela tiden, och jag försöker ständigt jaga ikapp den men än så länge har den ett litet försprång. Men jag ska, jag ska!

Ikväll ska jag dock ut och äta med tjejerna på bränna och bara mysa ett par timmar. Per ska vara med Jeff fram tills han börjar jobba och sen kommer mormor hit och ska mysa med Jeff tills jag kommer hem. Perfekt lösning för oss alla! Sen ska jag och lillpyret mysa ner oss i soffan och kolla fotboll, vad annars?

Ha en fin kväll ni också, och njut av sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback