Rörigt!

Datum:2010-07-29 / Tid:13:15:31
Puh! Igår fixade Per och hans pappa klart fodret till dörrarna, trösklarna och lister till köket och vardagsrummet. Eller, det är två lister som saknas men de passade inte riktigt så de måste kapas till lite innan de ser helt perfekt ut. Men vilken skillnad! Det känns som en helt ny lägenhet och det är underbart, som jag längtat! Nu ska bara de sista fixas i köket vilket är en täcksida, bänkskiva till våran lilla avställningsbänk och belysning till diskbänken. Men förhoppningsvis är även det klart inom en snar framtid!

Dock är det lite rörigt här hemma nu och jag får bara ont i huvudet när jag ser det. Men det beror på att vi inte har kunnat få upp böcker och sånt i bokhyllorna förrän nu och de har stått i kartonger ouppackade. Fast nu har vi börjat fundera på om vi ska istället köpa ett bestå skåp ifrån Ikea och slänga ut våra andra hyllor, så då får vi ändå inte upp grejerna på ett tag. Men det är det värt i såfall för det hade varit mycket snyggare! Sen ska vi ju sätta upp tvn på väggen (förberedelse inför när J ska börja krypa och klättra) och då ska vi köpa en mindre tv-bänk och ett runt soffbord (jag får kalla kårar när jag ser de vassa kanterna på vårat nuvarande bord och tänker på J)

Det är mycket att göra men tids nog kommer vi bli klara och därmed NÖJDA!

Bilder, det får ni se när allt är helt klart! Men tills dess får ni se moi.


Kommentarer
Julia

Hoppas att du kommer lägga ut lite bilder på lägenheten sen någongång, kan tänka mig att ni har det riktigt fint! :-)



Och angående det där med soffbord. Det finns ju hörnskydd att köpa som ksn sätter på hörnen. Dom kan ju lika gärna slå sig på tvbänken eller andra möbler i den höjden som också har vassa kanter. Fast visst ska man ju försöka undvika det till största möjliga mån, men det verkar ha blivit ett "måste" att ha ett runt soffbord när man har barn :-) Men det är ju roligare med nytt iofs, och så tycker jag personligen att runda bord är de snyggaste.

2010-07-29 / 16:12:03
http://julialindholm.blogg.se/
Ann

Oh gud vad snygg du var i håret, vilken fin färg!

2010-07-29 / 20:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback