Snart lampa.

Datum:2010-11-30 / Tid:20:44:02
Vi var först på stan i Luleå och köpte lite julklappar, premiärmatade Jeff på ett livligt café och de hade väl kunnat gå bättre men han fick i sig maten i allafall vilket är huvudsaken. Efter att jag hade suktat och önskat mig en himla fin sak så for vi ut till Pers "morfar" och hälsade på. Han var i lite sämre skick än vi förväntat oss men det var ett mysigt besök och det kändes skönt att han fick träffa Jeff nu när han blivit så aktiv och med. Tyvärr tror Per att det här var sista gången som han såg honom i livet, vilket känns tråkigt.

Efter besöket for vi ut till Js farmor och farfar för att umgås och äta middag. J strålade som en sol och sa "ampa" när vi pekade på lampan, så det känns som att det kan va på g ett första litet ord. Men vi matar verkligen med "titta lampan" och "var är lampan" så skulle ju inte förvåna mig om han helt plötsligt utbrister "LAMPA". Men vi får se!

Nu ska jag slå in de sista julklapparna och sen ska vi mysa i soffan. J ligger redan och sover efter en halv flaska välling, han orkade inget mer utan somnade helt enkelt.

Ha en mysig kväll nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback